Avansert søk
| Dette er nettstedet til Lorens Berg-stiftelsen | Kontakt oss | Hjemmeside |
Prosjekter

Påmelding til kurs om ny bygdebok
Bli med og lag ny bygdebok for Andebu. Vi trenger deg som er interessert i lokalhistorie. I høst arranger vi kurs som gir deg det du trenger for å bli bidragsyter til ei ny bygdebok.
(20.09.12) mer...

Kjøp CD med komplett bygdebok
bildeNå kan du kjøpe Andebu bygdebok på CD. CDene inneholder bygdebøkene fra 1970-tallet i komplett utgave. Fordelen med CDen er at den har bedre søkemuligheter enn den utgaven av bygdeboka som finnes på internett. CDen koster 150 kr.
(01.03.09) mer...

Nå er bygdeboka digital!
bildeNå kan du søke i og lese hele Andebu bygdebok på nettet. Tre bind med til sammen 2.200 sider er nå digitalisert. Dermed er det lettere å finne fram i bygdeboka. Om noen uker kommer bygdeboka i CD-utgave. Den har enda bedre søkemuligheter enn den versjonen du finner på internett.
(28.10.08) mer...

Digital bygdebok for Andebu
bildeSavner du ei bygdebok hvor det er enkelt å finne akkurat den informasjonen du er på jakt etter? 28. oktober 2008 får du ei slik bygdebok. Da blir de tre bygdebøkene fra 1970-tallet tilgjengelige i digital form.
(10.08.08) mer...

bilde Dette bildet er fra Hvitstein skole i Kodal. Det er tatt mellom 1904 og 1906. Lærer Hans Berge er på bildet. Men hvem er alle de andre? Kan du bidra med noe informasjon om dette bildet? Klikk her for å hjelpe oss!